Afstand tussen LED inbouwspots

Wat u moet weten is dat led inbouwspots een bijzonder lange levensduur hebben, vele malen langer dan de bijgeleverde transformator. Stel de transformator gaat naar een jaar of tien stuk terwijl de led inbouwspots tot wel 25 jaar meegaan. Dan moet u dus de transformator gaan vervangen en het nadeel van 1 transformator die achter bijvoorbeeld een setje van 6 led inbouwspots zit is dat deze alle zes led spots aanstuurt. Kort gezegd als de trafo stuk gaat doen alle zes inbouwspots het dus niet meer.led spotjes

Het voordeel van losse transformators voor uw inbouwspots

Een groot voordeel van een aparte driver / trafo per inbouw spot is dat als er 1-tje stuk gaat de rest van de led inbouwspots het gewoon blijven doen. U zit dus niet helemaal zonder licht. Het vervangen van een trafo / driver is erg eenvoudig en een stuk gemakkelijker dan het vervangen dan een transformator die achter zes led inbouw spotjes zit. Verder is een groot voordeel van losse led inbouwspots kopen dat u de spots zo ver of zo dicht bij elkaar kunt plaatsen als u wilt, er is geen minimale of maximale lengte vereist. Als u een setje led inbouwspots koopt is de maximale kabel lengte tussen de led spots meestal een meter, u bent dan dus beperkt in het plaatsen van de led inbouwspots op de plek naar uw keuze. Bij losse led inbouwspots kunt u volledig zelf bepalen waar u de spots plaatst ook al is dit een aantal meters van elkaar af, u bent kort gezegd volledig eigen baas.

Verschillende soorten led inbouwspots achter dezelfde dimmer of schakelaar

Een ander groot nadeel van een setje led inbouwspots is dat u allemaal dezelfde spots heeft. U kunt dus bijvoorbeeld niet 4 zilveren en 2 witte led inbouwspots achter een en dezelfde schakelaar plaatsen. Mocht u bijvoorbeeld willen kiezen voor twee zilveren vierkante led inbouwspots uit onze web shop en vier zilveren ronde (onze bestseller) led inbouwspots dan is dit mogelijk. U kunt namelijk de verschillende soorten led inbouwspots met elkaar doorverbinden en deze achter 1 stoompunt aansluiten. Let hierbij wel op dat het wattage van de led inbouwspots hetzelfde is. Dit wattage staat duidelijk bij de led spots op onze website vermeld. Het is namelijk niet verstandig om 3 watt led inbouwspots samen met 5 watt led inbouwspots achter 1 en dezelfde schakelaar aan te sluiten, met de niet dimbare versie is dit geen enkel probleem maar met de dimbare led inbouwspots zult u zien dat de led spots van 5 watt minder sterk gaan dimmen dan de led inbouwspots van 3 watt. In sommige gevallen kan dit ook juist de bedoeling zijn, als u bijvoorbeeld een gedeelte van de kamer sterker belicht wilt hebben dan een ander deel van de kamer. Al met al is het een verstandige keus en heeft het vele voordelen om uw led inbouwspots los te kopen bij led inbouwspots led en niet te kiezen voor complete setjes led inbouwspots. En dat is nu juist de reden waarom wij geen setjes inbouwspots verkopen in onze web winkel.

Koop hier al uw led inbouwspots en Led spots met veel korting en gratis bezorgd

Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft voordat u overstapt op welke vorm van led verlichting dan ook. Er zijn tegenwoordig vele soorten led verlichting op de markt, dit gaat van led tl buizen, led lampen en led inbouwspots tot de complete verlichting van fabriekshallen. Bedrijven zijn al wat langer bezig om over te stappen op deze vorm van energie zuinige verlichting en nu volgt de particuliere sector. Omdat deze ontwikkelingen nogal snel gaan en wat u vandaag koopt morgen al weer ouderwets kan zijn of stukken goedkoper kan zijn houden wij u hier op Inbouwspots leds op de hoogte van alle ontwikkelingen. Voor vragen kunt u contact met ons op nemen met het contact formulier. Hieronder zullen wij u op de hoogte houden van alle soorten led inbouwspots die tegenwoordig op de markt zijn.

Is het moeilijk om led inbouwspots in mijn bestaande plafond in te bouwen?

Deze vraag krijgen wij regelmatig en vaak verwijzen wij de mensen naar pagina’s op internet waar men deze informatie kan vinden, het is een beetje kort door de bocht maar ledinbouwspotsleds.nl is een webwinkel voor led inbouwspots en led spots en geen klussen winkel. Echter realiseren wij ons natuurlijk dat het een bijkomende service is en daarom gaan we er vandaag iets dieper op in. We gaan het hebben over het monteren van inbouw led spots in een verlaagd plafond, de situatie is dus dat het plafond al gemaakt is en al verlaagd is. We hebben het dus over een bestaand verlaagd plafond. Dit is een redelijk gemakkelijker manier, het enige wat u eigenlijk hoeft te doen is de kabels weg werken en de led inbouwspots in het plafond plaatsen. Om de inbouw led spots te plaatsen moeten er eerst gaten in het plafond worden gezaagd, dit kan gemakkelijk met een gatenzaag. Bij al onze led spots staat de zaagmaat vermeld, dit is de grote van het gat dat in het plafond gezaagd moet gaan worden. Als u de gaten heeft gezaagd kunt u overgaan tot het plaatsen van de led inbouwspots, dit gaat het gemakkelijkst als u de transformator los maakt van de led spot. De transformator kunt u gemakkelijk vast maken aan de bestaande stroom toevoer door middel van een kroonsteentje, de andere kant van de trafo kunt u via het kliksysteem weer vastmaken aan de led inbouw spots, het daarna is het een kwestie van de led inbouwspots in het plafond plaatsen, dit kunt u doen door de veertjes omhoog te drukken en de spots voorzichtig in het gat de drukken, de veertjes zullen ervoor zorgen dat de spot op de plaats blijft zitten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *