Led Inbouwspots in uw woonkamer besparen meer energie dan u zich kunt voorstellen

De meeste mensen onder ons beschikken nog over een flink aantal gloeilampen en dan vooral in de woonkamer en dan hebben we het nog niet een over het aantal halogeen spots die in de meeste huishoudens veelvuldig aanwezig zijn en ook nog eens een flink aantal uren per dag branden en op deze manier flink energie verbruiken en zorgen voor een hoge energie rekening.

Is er dan een oplossing voor dit probleem?

LED spots - inbouwspotjesJazeker is die er, sinds enige tijd zijn er namelijk inbouwspots op de markt in een led uitvoering en die vervangen moeiteloos uw huidige halogeen spotjes. Nu zult u misschien denken maakt dat nu zo een groot verschil en het antwoord hierop is een volmondig ja. Het is namelijk zo dat een enkel halogeen inbouwspots zo ongeveer 50 watt per uur verbruikt en een led inbouw spotje met dezelfde lichtopbrengst maar 3 watt verbruikt. Denk er daarbij aan dat de meeste mensen een flink aantal van deze halogeen spots in huis hebben en het is een makkelijke rekensom hoeveel geld u wel niet kunt besparen. Veel meer hierover vind u op onze blog pagina led inbouwspots leds.

De investering is er natuurlijk wel en moet worden terug verdient.

Dit is voor sommigen onder ons een struikelblok maar helemaal niet nodig, het is namelijk zo dat inbouwspots led helemaal niet zo duur zijn en daarbij ook nog eens niet alleen energie zuinig zijn maar ook nog eens erg duurzaam zijn. Zo gaat de gemiddelde inbouw led spot wel tot 25 keer zo lang mee dan een halogeen spotje. Dit houd dus in dat u ten opzichte van het vervangen van uw halogeen spots die maximaal 2000 uur mee geen de inbouwspots niet hoeft te vervangen want ze gaan namelijk 50.000 uur meer dus 25 keer zo lang. De besparing zit dus niet alleen in het besparen op energie maar ook nog eens in het vervangen van de inbouw spots. Heel veel redenen dus om snel over te stappen op zuinige led verlichting en snel te gaan besparen op uw energie rekening.Hoe zit het dan met de gloeilampen in onze woonkamer.

Zoals u weet zijn deze al enige tijd verboden en ook niet meer verkrijgbaar in Nederland. Echte gaan uw huidige gloeilampen natuurlijk wel stuk en moeten ze worden vervangen door een andere vorm van verlichting. Voor de halogeen spots zijn dit de voorgenoemde led inbouwspots en voor de gloeilamp is dit de led lamp. De led lamp werkt eigenlijk hetzelfde als de led spot en is ook een stuk zuiniger dan de gloeilamp. Zo kunt u bijvoorbeeld een gloeilamp van 50 watt vervangen voor een led lamp van 3 watt en die gaat ook nog eens 25 keer zo lang mee dan een gloeilamp. De oplossing is dus eenvoudig vervang snel al uw halogeen spots en gloeilampen voor led inbouwspots en voor led lampen.

Een goede reden om geen setjes led inbouwspots te kopen.

Wij van led inbouwspots led hebben een  erg goede reden waarom wij geen complete setjes inbouwspots verkopen. Op de eerste plaats zijn onze inbouw led spots volledig compleet. Dat wil zeggen dat als u besluit om een led inbouw spots uit onze web winkel te kopen deze compleet wordt geleverd en met compleet bedoelen wij bij led inbouwspots led ook echt compleet. Inclusief lamp en driver ook wel transformator genoemd, zelfs de verzendkosten zitten bij de prijs inbegrepen. U betaald dus de prijs die u bij de inbouwspots in onze winkel ziet staan en geen cent meer. De led inbouwspots uit onze winkel kunt u dus eenvoudig weg aansluiten en u bent klaar. De enige materialen die u nog nodig heeft zijn een goede stroomkabel en een aantal lasdopjes om de inbouwspots met elkaar door te verbinden.

Geen setjes met inbouwspots maar het aantal dat u werkelijk nodig heeft

Zoals u misschien wel heeft gezien zijn er ook een aantal web winkels die complete setjes met inbouwspots aanbieden. In onze ogen heeft dit geen enkele zin omdat de led spots die u bij ons koop per stuk al compleet zijn. Stel u heeft 4 inbouwspots led nodig dan koopt u er bij ons gewoon vier en dan heeft u dus al een complete set. Er zijn winkels die setjes van zes stuks aanbieden maar wat heeft u hieraan als u er maar vijf nodig heeft. Ook is het vaak zo met inbouwspots uit een complete set dat deze allemaal achter 1 transformator zitten. In eerste instantie zult u misschien zeggen “dat is lekker handig” nou nee dat is het in onze ogen eigenlijk niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *