Led spots bij de spiegel

Een attribuut waar veel mensen meerdere van in huis hebben, is een spiegel. Natuurlijk een spiegel in de badkamer, bijvoorbeeld boven de wasbak, maar vaak hebben mensen ook een spiegel in de hal hangen, zodat je nog even kan zien hoe je eruit ziet voordat je het huis verlaat, en een grote passpiegel in de slaapkamer. Een passende verlichting met led spots kan bij deze spiegels worden gebruikt, om goed te kunnen zien hoe je eruit ziet, maar ook om extra sfeerverlichting te creëren. Door verschillende soorten led spots te gebruiken, maak je van je spiegels ware decorstukken voor in huis.

Led spots om goed te kunnen zien hoe je eruit ziet

inbouwspotsAls je goed voor de dag wilt komen, is het natuurlijk van belang dat je spiegel voorzien is van passende verlichting, waardoor je goed kunt zien hoe je er zelf uitziet. Door kantelbare led spots aan weerszijden van de spiegel te plaatsen, kun je deze altijd in de goede richting wijzen. Wanneer je voor de spiegel staat, kun je de led spots op jezelf richten, zodat je vervolgens in de spiegel jezelf goed kunt zien. Zorg er hierbij voor dat je led spots helder licht geven, maar ook niet zó fel dat je door de weerspiegeling juist bijna niets meer kunt zien.

Led spots om de spiegel helemaal af te maken

Een spiegel is niet alleen praktisch, maar het kan ook dienen als een mooi decorstuk voor in huis. Een antieke spiegel bijvoorbeeld, of eentje met een sierlijke rand. Door slim gebruik te maken van led spots, zorg je ervoor dat je spiegel niet alleen handig is om in te kijken, maar dat hij ook mooi is als een extra meubelstuk in huis. Plaats bijvoorbeeld kleine of lage led spots rondom de randen van de spiegel voor een leuke retro uitstraling, of plaats led spots juist achter de spiegel, zodat het licht vanachter de randen de kamer in schijnt. Hiermee creëer je een leuk effect, waardoor jouw kamer nog sfeervoller wordt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *